Monday, January 9, 2012

Kad kredit: Banyak Kebaikan Dari Keburukan #3

Sambungan dari kad kredit banyak kebaikan dari keburukan #2


Kemudahan Cash Refinancing (atau OD Kredit Kad)
Andakah anda percaya bahawa kita boleh dapatkan pinjaman percuma, tanpa faedah selama 120 bulan? Selain itu anda diberikan perlindungan insuran sebanyak pinjaman yang anda buat. Jadi sekiranya berlaku perkara yang buruk (minta dijauhkan) seperti hilang upaya penuh (TPD) atau kematian, hutang kad kredit akan dibayar oleh pihak insuran. MPlus memberikan kemudahan Cash Refinancing, seperti yang saya nyatakan diatas, agar anda dapat pinjaman tanpa faedah.. Jadi anda perlulah hubungi MPlus melalui MPartner untuk mendapatkan kemudahan ini.

Kemudahan disediakan oleh MPlus

Jangan risau kerana MPlus cuma membantu menyediakan kemudahan secara telus (transparent) menggunakan cara yang sah disisi undang-undang untuk faedah anda. Bukan itu sahaja, MPlus tidak mengenakan sebarang caj untuk menyediakan kemudahan itu kepada anda. Pelik betul bukan? Anda tak perlu risau bagaimana MPlus mendapatkan keuntungan kerana mereka ada buat perjanjian dengan pihak bank. Yang penting, kita dapat faedah dari kemudahan yang MPlus sediakan.

Anda juga yang risau dan bertanya, kenapa bank setuju buat perjanjian dengan MPlus sedangkan mereka akan kehilangan peluang untuk jana keuntungan dari faedah kad kredit? Sekali lagi, kenapa anda perlu risau. Pihak bank ada pakar kewangan/ekonomi dan mereka tahu bagaimana untuk dapatkan keuntungan dengan cara lain. Yang penting kita dapat manfaatkan kemudahan yang MPlus sediakan.

Kad Kredit Yang Menguntungkan
Setakat ini MPlus telah dapat kerjasama dari beberapa pengeluar kad kredit untuk beri kemudahan ini iaitu AmBank, OUB, MBf, HSBC, EON dan PBB. Jadi, kalau anda tiada kad kredit dari bank-bank ini, maka segeralah ke bank tersebut untuk mohon kad kredit mereka. Jangan lupa mohon dengan had pembiayaan paling tinggi yang mungkin (maximum limit possible).

Hubungi MPartner

Sekarang anda telah sedia untuk membuat permohonan untuk kemudahan Cash Refinancing. Hubungi saya di talian 017-8840651 atau email kepada mesaro_101@yahoo.com. Kemudahan ini hanya disediakan oleh MPlus. Jadi janganlah buang masa anda pergi kemana-mana bank untuk dapatkan kemudahan ini. Esklusif dari MPlus dan dibantu oleh MPartner.

Untuk lebih jelas lagi, nanti saya akan beri contoh potensi penjimatan faedah pinjaman rumah RM750K, faedah BLR-1.8, jangkamasa pinjaman 30 tahun dan cash refinancing dari kad kredit sebanyak RM50K.

Anda juga mungkin berminat dengan Seminar Pembiayaan Semula Tunai. Saya ada beberap lagi teknik untuk kurangkan bayaran faedah menggunakan kad kredit. Saya akan kongsinya dalam seminar tersebut.

[Nota: Perlu berhati-hati gunakan kad kredit. Jika anda rasa anda tidak mampu mengawal diri / nafsu, jauhi dari menggunakan kad kredit]

Anda mungkin juga berminat untuk:

1) Membeli atau melabur Emas dan Perak
2) Jimat Penggunaan Petrol/Diesel Sehingga 30-50%

3 comments:

samsul said...

Semua nie kira komitmen hutang tak? Boleh apply loan lain ker selepas guna MPlus?

m.esa.ro said...

Kita pinjam wang kad kredit jadi kita perlu bayar pinjaman kad kredit tetapi perlu bayar on-time untuk elak dikenakan bayaran faedah. Sudah tentu boleh buat pinjaman lain sekiranya bayaran pinjaman kita baik dan laporan CCRIS cantik

samsul said...

Ok, TQ